top of page

Grubum

Herkese Açık·254 üye

CS:GO tutkunları için performanslı ve temiz bir kurulum önerisi

Geçen hafta sonu eski bilgisayarıma biraz bakım yaparken canım sıkıldı ve şöyle nostalji niyetine birkaç el CS:GO atayım dedim. Ancak resmi sunucuların durumu ve oyunun şu anki ağır yapısı eski sistemimde beklediğim performansı vermeyince farklı arayışlara girdim. Eskiden ne güzel, oyun bu kadar hantal değilken her şey daha basit ve akıcıydı. İnternette araştırma yaparken karşıma çıkan bir kaynak tam da istediğim o saf oyun deneyimini bana sundu. Bahsettiğim platform üzerinden yaptığım kurulum sayesinde oyunun ne kadar stabil çalıştığını görünce gerçekten şaşırdım. Özellikle düşük sistemli bilgisayara sahip olanlar ya da sadece botlarla antrenman yapıp stres atmak isteyenler için bu tarz temiz sürümler bulmak artık çok zorlaştı. Kurulum süreci oldukça hızlı ilerledi ve gereksiz hiçbir dosya ile uğraşmak zorunda kalmadım. Teknik detaylara boğulmadan, sadece oyuna odaklanmak isteyenler için hazırlanan bu içerik tam anlamıyla beklentimi karşıladı. Grafik ayarlarını optimize edip akıcı bir görüntü elde ettiğimde, oyunun o ilk zamanlarındaki heyecanı tekrar hissetmek çok keyifliydi. Eğer siz de benim gibi karmaşadan uzak, doğrudan aksiyona odaklanan bir yapı arıyorsanız https://counter-strike-download.net/tr/csgo/ adresindeki seçeneklere mutlaka bir göz atmanızı öneririm. Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki, bazen en güncel olan değil, en optimize edilmiş olan sürüm size en iyi vakti geçirtiyor. Kaynak dosyanın temiz olması ve donma yapmaması benim için en büyük artı oldu. Sisteminizi yormadan bu efsane oyunu yeniden keşfetmek isterseniz bu bağlantıdaki sürüm gerçekten iş görüyor.

3 görüntülenme
  • Instagram
  • Twitter

© 2023 radikal

1372 Sokak No: 20, Çankaya/İZMİR

Radikal Yayınları Fasikül Deneme LGS Sınavı

Yeniliklerden haberdar olun!

Kampanya ve Güncel Konular hakkında mail almak ister misiniz?

Teşekkürler!

bottom of page