Türkiye sanal numara ile sosyal medya hesapları açılabilir mi?
Merhaba, bir şey danışmak istiyorum. Türkiye odaklı birkaç sosyal medya hesabı açmayı planlıyorum ama her platform telefon doğrulaması istiyor. Kendi numaramı kullanmak istemiyorum çünkü ileride hesap sayısı artarsa sorun olabilir. Ayrıca aynı numarayla çok fazla hesap açmak da riskli diye duydum. Sanal numara kullanmak mantıklı mı bu durumda? Gerçekten sosyal medya platformlarında çalışıyor mu? Yoksa hesaplar kısa sürede kapanıyor mu? Daha önce bu şekilde hesap açan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
10 görüntülenme

Aynı şeyi ben de bir süre önce denemek zorunda kaldım. Özellikle sosyal medya hesapları açarken numara konusu ciddi bir engel olabiliyor. Başta farklı yöntemler denedim ama çoğu ya kabul edilmedi ya da doğrulama aşamasında sorun çıktı. Sonra biraz araştırınca şu sayfayı buldum https://www.hottelecom.net/tr/virtual-number-of-turkey.html Buradan bir Türkiye numarası alıp birkaç farklı platformda kullandım. Doğrulama kodları geldi ve hesapları açabildim. Açıkçası benim için önemli olan kısmı, sürecin sorunsuz ilerlemesiydi. Ayrıca ihtiyaç olursa farklı numaralar kullanabilmek de işe yarıyor. Kısacası, rastgele çözümlerle uğraşmak yerine böyle daha düzenli çalışan bir sistem kullanmak çok daha az stresli oluyor.