top of page

Grubum

Herkese Açık·260 üye

İyi public sunucular arıyorum (Türkiye)

Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda kaliteli Türk Public Counter-Strike 1.6 sunucuları arıyorum. İnternette araştırma yaparken Public CS 1.6 sitesine rastladım. Görünüşe göre burada birçok farklı public sunucu listeleniyor ve oldukça düzenli görünüyor. Ancak daha önce bu platformu hiç kullanmadığım için emin olamadım. Aranızda bu siteyi kullanan var mı? Gerçekten güncel ve aktif sunucular bulunabiliyor mu? Özellikle oyuncu sayısı yüksek, düşük pingli ve yönetimi düzgün olan CS 1.6 public sunucuları arıyorum. Deneyimi olanlar yorum yaparsa sevinirim.

6 görüntülenme

Evet, ben uzun zamandır kullanıyorum ve bence CS 1.6 sunucuları için en bilinen platformlardan biri. Özellikle Public modunda oldukça fazla kaliteli sunucu bulunuyor. Liste sürekli güncellendiği için aktif olmayan sunucularla zaman kaybetmiyorsun. Oyuncu sayısını, sunucu bilgilerini ve farklı seçenekleri tek bir yerde görebiliyorsun. Ben yeni bir public sunucusu aradığımda her zaman https://unikov.net/tr/servers/mod:public sayfasına bakıyorum ve şimdiye kadar birçok iyi Counter-Strike 1.6 sunucusunu buradan buldum. Rahatlıkla kullanabilirsin.

• Instagram
  • Twitter

© 2023 radikal

1372 Sokak No: 20, Çankaya/İZMİR

Radikal Yayınları Fasikül Deneme LGS Sınavı

Yeniliklerden haberdar olun!

Kampanya ve Güncel Konular hakkında mail almak ister misiniz?

Teşekkürler!

bottom of page