top of page

Grubum

Herkese Açık·237 üye

CS 1.6 "Server List" neden boş görünüyor?

Arkadaşlar selam, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Eski günleri yad edelim diye CS 1.6 yükledim ama oyuna girdiğimde "Find Servers" kısmına basınca liste bomboş çıkıyor. İnternette biraz araştırdım, "masterserver" dosyası güncel değilse sunucular gözükmüyormuş. Manuel olarak dosya atmayı denedim ama beceremedim, oyun iyice bozuldu. Acaba içinde güncel sunucu listesiyle beraber gelen, kurulumdan sonra ekstra ayar gerektirmeyen temiz bir indirme linki bilen var mı? Şöyle Türkiye sunucularının hepsini görebileceğim, ping sorunu yaşatmayacak güvenilir bir yer arıyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler!

15 görüntülenme

Selamlar hocam, o sorun genelde eski ve güncellenmeyen kurulum dosyalarından kaynaklanıyor. Eğer kurulumun içine yeni nesil masterserver dosyalarını gömmedilerse liste boş kalır veya sadece yabancı reklam serverları çıkar. Ben geçen hafta arkadaşımla oynamak için şu siteden https://counter-strike-download.net/tr/  Burada paylaşılan sürümde sunucu listesi tamamen güncel ve yüzlerce aktif Türk serverı anında listeleniyor. Hiçbir dosya kopyalamana veya ayar yapmana gerek yok; kuruyorsun, oyuna giriyorsun ve direkt sunucuları görüyorsun. Hem oyun çok hafif hem de hile koruması gayet iyi çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim, boşuna manuel dosyalarla uğraşıp oyunu bozma.

• Instagram
  • Twitter

© 2023 radikal

1372 Sokak No: 20, Çankaya/İZMİR

Radikal Yayınları Fasikül Deneme LGS Sınavı

Yeniliklerden haberdar olun!

Kampanya ve Güncel Konular hakkında mail almak ister misiniz?

Teşekkürler!

bottom of page